25n
25N
25N

Paterna celebra el Dia de les Biblioteques amb contacontes

Paterna celebra el Dia de les Biblioteques amb contacontes
20/10/2020 -

Amb motiu del Dia de les Biblioteques el pròxim 24 d’octubre, l’Ajuntament de Paterna ha organitzat durant aquesta setmana diversos contacontes en les agències de lectura i Biblioteques de Paterna.

Així ho ha anunciat el regidor de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, qui ha destacat que “es tracta d’una iniciativa d’animació lectora dirigida al públic infantil en la qual a través dels contacontes es busca despertar l’interés dels xiquets i xiquetes paterners pels llibres”.

A més, i per a acostar les activitats a totes les famílies paterneres, els contacontes se celebraran en diferents punts de la ciutat i amb totes les mesures anticovid.

Hui dimarts 20 d’octubre, a les 18 hores en l’Agència de Lectura de La Coma els més menuts podran gaudir del contacontes a càrrec de ‘El Ombligo y la Pelusa’.

Marta Pereira serà l’encarregada de l’activitat infantil que se celebrarà el dijous, 22 d’octubre, a la Biblioteca Vicente Miguel Carceller de La Canyada, Així com del contacontes que se celebrarà el divendres, 23 d’octubre, a les 18 hores, en La Cova Gran.

L’accés a les activitats serà gratuït però és necessària la inscripció prèvia a través de www.paterna.es, inscrivint al xiquet o xiqueta, o a l’adult que li acompanyarà. A més, serà obligatori l’ús de mascareta i només es permetrà un acompanyant per menor, ateses les mesures per a evitar la propagació de la Covid-19.

A més, coincidint amb el Dia Internacional de les Biblioteques, l’Ajuntament farà lliurament, el 21 d’octubre en La Cova Gran, dels premis del ‘V Concurso de Marcapáginas de Paterna’, en el qual participen xiquets i xiquetes de Paterna o que estudien en centres escolars de la ciutat, de segon cicle d’Educació Infantil i de Primària. En aquesta ocasió, i per a fer costat al comerç local, els premis s’han adquirit en negocis i/o empreses de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 4 =