25n
25N
25N

Paterna celebra el 20 Aniversari del Gran Teatre Antonio Ferrandis

Paterna celebra el 20 Aniversari del Gran Teatre Antonio Ferrandis
18/02/2020 -

El Gran Teatre Antonio Ferrandis celebrarà el seu 20 aniversari amb sortejos i regals per als veïns i veïnes que visiten les seues instal·lacions.

Demà, 19 de febrer, es compleixen dues dècades des que aquest edifici fora inaugurat i, amb motiu de la celebració, els visitants que ho visiten demà podran participar en el sorteig de dues entrades per al musical de “We Love Queen”, programat per al dia 27 de març, depositant un tiquet amb el seu nom i cognoms en l’urna que hi haurà en el Gran Teatre durant tota la jornada.

A més, tal com ha anunciat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa “s’entregaran bosses de regal a tots aquells que visiten les instal·lacions i publiquen en Facebook, Instagram i/o Twitter una fotografia de la visita amb l’etiqueta #20añosdecultura i citant a l’Ajuntament de Paterna”.

Aquesta bossa-regal, de la qual es repartiran 200 unitats, contindrà una llibreta, un CD del Gran Teatre Antonio Ferrandis, una catifera per al ratolí de l’ordinador, una agenda del trimestre, una guia de Paterna i un bolígraf.

La promoció serà vàlida fins a esgotar existències i les bosses s’entregaran en el mateix Gran Teatre, en els horaris d’obertura habituals, de 8 a 14.30 hores i 17 a 21 hores.

Tal com ha explicat la regidora Teresa Espinosa “el Gran Teatre s’ha convertit en punt de trobada per a l’activitat social, cultural i associativa de Paterna i és un referent per a tots els veïns i veïnes de la ciutat. En aquest temps, més 220.000 espectadors han passat per les seues instal·lacions i, per això, hem volgut celebrar aquest aniversari de manera especial, fent que el gaudisquen també els paterners i paterneres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + set =

lleida 2020
activem alfafar