25n
25N
25N

Paterna cedeix a Sanitat la totalitat del "Xalet de Campament" per tal d'augmentar el servei mèdic

L’Ajuntament de Paterna ha cedit a Sanitat la planta superior del conegut com a “Xalet de Campament”, l’emblemàtica vila paternera que alberga el centre de salut d’aquest barri i que fins ara ocupava únicament la planta baixa de l’edifici

Paterna cedeix a Sanitat la totalitat del "Xalet de Campament" per tal d'augmentar el servei mèdic
02/02/2021 -

Amb aquesta nova cessió, l’Ajuntament posa a la disposició de Sanitat la totalitat de l’edifici, que consta de dues plantes, i col·labora en la millora del servei i l’atenció mèdica dels paterneros i paterneras, sobretot en aquests moments tan difícils a causa de la pandèmia del coronavirus.

La disponibilitat d’aquest nou espai no sols permetrà al consultori ampliar els seus serveis, sinó que a més millorarà les condicions dels pacients i la capacitat de treball dels sanitaris.

I és que tal com ha explicat el regidor de Sanitat, Julio Fernández “amb aquesta actuació, guanyem espai físic tant en les consultes mèdiques com en les sales d’espera”.

La nova planta, en la qual ja han començat els treballs d’adequació per part de l’Ajuntament, albergarà una sala per a extraccions i tres consultes mèdiques, una d’elles dedicada a Pediatria.

A més de millorar les condicions sanitàries, la cessió de la primera planta permetrà al centre de salut ampliar l’horari de vesprades, que passaria de 2 a 4 vesprades i augmentar la seua plantilla de personal mèdic en 1 pediatre i 1 infermer/a més.

Així mateix, amb l’objectiu de continuar millorant la qualitat assistencial d’usuaris d’aquest consultori mèdic, l’Ajuntament també instal·larà un sombraje portàtil a l’entrada de l’edifici per a protegir els pacients mentre esperen a ser atesos i està preparant la col·locació d’un mòdul portàtil en la part posterior del xalet perquè puguen realitzar allí les proves ràpides de detecció de la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 10 =