25n
25N
25N

Paterna acull la primera carrera Crazy Cross de la Comunitat Valenciana

Paterna acull la primera carrera Crazy Cross de la Comunitat Valenciana
07/04/2017 -

Paterna acollirà el pròxim 10 de juny la Crazy Cross, la carrera d’obstacles unflables més important d’Europa.

L’esdeveniment, que tindrà lloc en el Parc Central, comptarà amb un recorregut de dos quilòmetres i més de 10 obstacles. El circuit es realitzarà dues vegades, de manera que els participants puguen gaudir doblement de la diversió.

El regidor d’esports, José Manuel Mora ha recordat “que és la primera vegada que està carrera se celebra en la Comunitat Valenciana” i en eixe sentit ha manifestat “l’honor que suposa que hagen triat el nostre municipi com a seu d’aquesta primera edició”.

Les inscripcions a la carrera es realitzaran a través de la web oficial de la carrera www.crazycross.es, i es divideixen en diferents categories, individuals, per grups de més de cinc membres o familiars, dirigides a adults acompanyats d’un màxim de 3 menors amb edats compreses entre els 8 i els 13 anys.

A més, el regidor Mora, ha recordat que “les primeres 50 famílies que s’inscriguen en la carrera comptaran amb un descompte especial per estar empadronades en Paterna”. Per a això, hauran d’acostar-se als Serveis Esportius, en la piscina municipal a partir del dilluns 10 d’abril per a demanar el codi de descompte i beneficiar-se d’un preu de 12 euros per a cada membre de la unitat familiar.

Finalment, José Manuel Mora, ha destacat el caràcter solidari de l’esdeveniment que destina part de la seua recaptació a la investigació de l’Esclerosi Múltiple. En total porten recol·lectats 4.103 euros per a l’estudi de la malaltia. A més, durant el dia de la carrera es realitzarà una arreplega d’aliments no peribles que es destinaran a menjadors socials del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 4 =

museo prehistoria