caixa popular

Paterna celebra una gala per a presentar la seua candidatura a Ciutat Europea de l'Esport 2018

Paterna celebra una gala per a presentar la seua candidatura a Ciutat Europea de l'Esport 2018
24/05/2017 -

Els Servicis Esportius Municipals de l’Ajuntament de Paterna celebraran demà dijous una gala per a presentar oficialment la seua candidatura a Ciutat Europea de l’Esport 2018.

La cerimònia, que tindrà lloc en l’Auditori del col·legi Liceu Francés a les 19 hores, comptarà amb la presència de Hugo Alonso, secretari general d’ACES Europe (Federació Europea de Capitals i Ciutats de l’Esport), entitat encarregada de triar la candidatura guanyadora.

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat del regidor d’Esports José Manuel Mora i dels tècnics municipals de l’àrea d’esports, presentarà la candidatura i defendrà Paterna com la millor opció per a convertir-se en Ciutat Europea de l’Esport l’any que ve.

En eixe sentit, l’alcalde hi ha assenyalat que “la nostra ciutat compta amb un fort teixit esportiu format per desenes de clubs i esportistes i una àmplia oferta d’activitats que converteixen a Paterna en una ferma candidata”. A més, també ha recordat que “des de el govern local, s’han destinat fins a 6 milions d’euros en obres per a modernitzar les instal·lacions esportives per a facilitar la pràctica esportiva de tots els veïns i veïnes”.

Durant la gala, a la que assistiran representants de totes les institucions esportives del municipi, a més de projectar-se un vídeo de presentació de Paterna com a Ciutat Europea de l’Esport, es donarà a conéixer la cançó que el músic Josué Vergara, guardonat compositor de bandes sonores a Hollywood, ha confeccionat per a la candidatura.

També s’entregaran els premis als millors esportistes paterners de l’any i es coneixeran els avals amb què compte la candidatura i entre els quals es troben personalitats molt conegudes del món esportiu.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 10 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris