25n
25N
25N

Paterna se suma a la lluita contra "El monstre de les clavegueres"

Paterna se suma a la lluita contra "El monstre de les clavegueres"
19/11/2019 -

L’Ajuntament de Paterna s’ha sumat a la campanya de sensibilització impulsada pel sector dels serveis d’aigua urbana, “No alimentes al monstre de les clavegueres”, sobre els productes no aptes per a ser rebutjats pel vàter.

La iniciativa, que s’ha llançat coincidint amb el “Dia Mundial de l’Excusat” que se celebra hui, té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre els efectes negatius que tenen llançar tovalloletes humides i altres productes pel vàter.

Així ho ha anunciat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos qui ha explicat que “a l’any es recullen al voltant de 10 quilos de residus per persona, la qual cosa suposa un sobrecost estimat de 230 milions d’euros”.

A més, i tal com ha destacat la regidora “als importants danys que causen a les infraestructures públiques se sumen els problemes mediambientals que ocasionen en aparéixer en els nostres rius i platges”.

Per tot això, l’Ajuntament de Paterna, a través de xarxes socials durà a terme una campanya en la qual donar a conéixer als veïns i veïnes els mètodes correctes per a eliminar deixalles en el vàter.

Entre els materials que no han de tirar-se per l’excusat s’inclouen les tovalloletes i productes d’higiene personal, que han de rebutjar-se en la paperera o fem. D’aquesta manera s’eviten danys en les xarxes de clavegueram, equips de bombament i estacions depuradores d’aigües residuals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 9 =

CCCC
activem alfafar