caixa popular

Paterna augmenta les places del Bus a la Platja

Paterna augmenta les places del Bus a la Platja
12/06/2017 -

L’Ajuntament de Paterna continua millorant el servei que presta als veïns i veïnes amb l’autobús a la platja que connecta el municipi paterner amb Port Saplaya durant els mesos de juliol i agost.

Per això, i donat el gran acolliment que aquest bus té entre els paterners i les paterneres cada estiu, l’equip de govern ha decidit aquest any, a més de mantenir el servei ininterrompudament de dilluns a diumenge que va posar en marxa l’any passat, posar un autobús més gran per atendre el gran volum de viatgers que utilitzen aquest bus per anar a la platja.

D’aquesta manera, aquest estiu els veïns disposaran d’un bus de 15 metres rígid, amb 65 places assegudes i 20 dempeus, en lloc de l’autobús de 30 places assegudes i 30/40 places dempeus que s’anava utilitzant els últims anys. “L’objectiu és augmentar la capacitat del bus i millorar la comoditat dels viatgers, que la gent puga anar asseguda durant el trajecte fins a la platja”, ha explicat la regidora d’Infraestructures, Núria Campos.

Aquestes dues millores se sumen a la decisió que porta prenent l’equip de govern des que va accedir a l’Alcaldia de començar a prestar el servei l’1 de juliol en lloc del 15 de juliol com feia l’anterior equip de govern del PP, unes mesures que ja han permés, estiu rere estiu, un considerable increment en el nombre de viatgers d’aquesta línia, passant dels 2.394 viatgers en 2013 i els 4.324 viatgers en 2014 als 7.232 en 2015 i els 10.725 viatgers del 2016.

Núria Campos ha destacat que “amb la prestació del servei de bus a la platja cada dia de la setmana durant els dos mesos íntegres d’estiu i amb un autobús més gran, el Govern de Paterna pretén seguir millorant el servei de transport que aquest any, previsiblement, tornarà a ser un èxit i serà utilitzat per més de 10.000 veïns i veïnes”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 6 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats