25n
25N
25N

Paterna amplia la seua oferta bibliogràfica sobre igualtat de gènere

Paterna amplia la seua oferta bibliogràfica sobre igualtat de gènere
30/09/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha ampliat el seu catàleg bibliogràfic amb més d’un centenar de títols enfocats a la igualtat.

Així ho ha anunciat la regidora d’Inclusió Social i Polítiques d’Igualtat, María Isabel Segura, qui ha assenyalat que “es tracta d’una biografia de gènere i inclusiva que té com a objectiu promoure la igualtat entre els veïns i veïnes del municipi”.

A més, la regidora ha explicat que “els nous llibres es poden trobar ja a la biblioteca de la Cova Gran i en els pròxims dies es repartiran també en les diferents sales de lectura del municipi amb l’objectiu de dotar a totes les biblioteques d’una bibliografia que fomente la igualtat entre la ciutadania”.

La biografia, que inclou des de llibres infantils a novel·les per a adults, compta amb obres sobre violència de gènere, igualtat, feminisme, així com temàtica LGTBIQ.

Així, es poden trobar des de llibres infantils com “Mi princesito” “Laura té dues mames” o “Ara em dic Luisa” enfocats a normalitzar els diferents tipus de famílies o la llibertat de gènere, fins a assajos com “El segon sexe” de Simone de Beauvoir o “Teoria King Kong” de Virginie Despentes“ així com novel·les com a “Oculta sendera” o “La flor porpra”.

“L’objectiu és inculcar a través de la lectura i especialment als més xicotets, una base igualitària que permeta l’eliminació de prejudicis” ha destacat la regidora Segura.

I en aqueix sentit, la regidora ha subratllat “la importància de conéixer i acceptar les diferents perspectives de gènere que existeixen i fomentar la diversitat per a aconseguir una societat més justa i igualitària per a totes i tots” ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 14 =