caixa popular

Paterna augmenta la capacitat de la biblioteca Cova Gran

Paterna augmenta la capacitat de la biblioteca Cova Gran
08/06/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha instal·lat més taules i cadires a la biblioteca de la Cova Gran per atendre a la gran demanda d’usuaris que, en aquestes dates i davant la seua obertura 24 hores, acudeixen a aquesta instal·lació per estudiar i preparar els seus exàmens.

D’aquesta manera, s’han habilitat ja 10 nous llocs repartits entre les tres sales d’estudi que existeixen, unes places que es completaran amb la incorporació d’una altra desena més en un espai condicionat i que permetran a aquesta biblioteca disposar d’un total de 125 places per estudiar, entre individuals i col·lectives.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat per la Tinent d’Alcalde Eva Pérez i la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche van acudir ahir a aquesta instal·lació per comprovar l’acceptació d’aquesta millora del servei entre els joves estudiants del municipi, que omplien aquestes dependències municipals.

Aquest augment de les places d’estudi se suma a l’ampliació de l’horari d’obertura de la biblioteca que, des que l’actual Executiu va accedir a l’Alcaldia al juny del 2015, roman oberta ininterrompudament les 24 hores de dilluns a diumenge durant les èpoques d’exàmens i que, en durant aquesta temporada, mantindrà aquest horari especial fins al pròxim 7 de juliol.

Paqui Periche ha explicat que la biblioteca Cova Gran registra una afluència mitjana diària superior a les 400 persones, de les quals més d’un centenar romanen en sala estudiant. “Per franges horàries, de 8 a 14 hores es registra una mitjana de 40 persones estudiant en sala, de 14 a 21 hores, una mitjana 60 persones i de 22 a 8 hores, una mitjana de 20 persones”, ha indicat la regidora, satisfeta amb el gran acolliment que les millores impulsades en biblioteques des de l’Àrea de Cultura estan tenint entre el col·lectiu d’estudiants del municipi.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris