caixa popular

Paterna concedirà ajudes de fins a 2.000 euros a entitats veïnals

Paterna concedirà ajudes de fins a 2.000 euros a entitats veïnals
07/08/2017 -

Paterna concedirà subvencions d’un import de fins a 2.000 euros a entitats veïnals els programes dels quals i activitats es desenvolupen en la localitat i que contemplen accions concretes durant aquest any en matèria de participació ciutadana. Aquestes hauran d’augmentar el nivell d’informació dels veïns i veïnes; la formació i educació; hauran de millorar la participació en la vida social de Paterna; o fomentar la participació ciutadana a través de l’associacionisme en els assumptes d’interés general.

Així consta en les bases incloses en el decret que s’ha signat hui per a concedir aquestes subvencions a entitats veïnals durant l’exercici 2017. El termini de presentació de sol·licituds començarà a partir de l’endemà de publicar-se en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i conclourà el pròxim 11 de setembre.

Els beneficiaris hauran d’estar domiciliats a Paterna, constar en el Registre Municipal d’Associacions, estar al corrent de les seues obligacions tributàries i no tenir deutes amb l’Ajuntament. A més, no hauran de tenir pendent de justificació amb el Consistori cap altra subvenció, entre altres requisits. Així mateix, quedaran exclosos de les ajudes aquelles associacions amb subvencions ja incloses en els pressupostos municipals amb partida pròpia.

Entre la documentació que haurà d’aportar-se, figura una sol·licitud segons el model que facilitarà l’Ajuntament i un projecte o memòria descriptiva de l’activitat o activitats que es desenvoluparan i per a les quals se sol·licita la subvenció.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats