caixa popular

Paterna autoritza els treballs d'exhumació en les fosses 91 i 92 del cementeri

Paterna autoritza els treballs d'exhumació en les fosses 91 i 92 del cementeri
26/07/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha autoritzat a l’ampliació dels treballs de prospecció, exhumació i identificació de víctimes del franquisme en les fosses 91 i 92 del cementiri municipal.

Així consta en l’anunci de l’àrea de Serveis Municipals, publicat en l’Ajuntament de Paterna amb número de resolució 2274. En concret les fosses es troben en el quadro 1-1 esquerre del cementeri municipal.

Aquests nous treballs d’excavació i exhumació se sumen als realitzats en les fosses 82 i 113 que van començar en el mes d’abril i van finalitzar a principis de juliol, i que van permetre localitzar els cossos de 50 persones represaliades durant l’època franquista.

A més, l’Ajuntament de Paterna concedeix un termini de sis setmanes per a dur a terme les tasques de prospecció, exhumació i identificació, que hauran de complir amb els requisits exigits per la Generalitat Valenciana.

Entre ells, s’haurà de disposar d’un espai cobert i preparat per a poder realitzar el tractament de les restes òssies exhumats, en cas de ser trobats, mentre dure el procés que serà supervisat per l’arqueòleg municipal.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris