25n
25N
25N

Paterna incrementa un 8% la recollida d'estris i mobles superant les 500 tones enguany

L’ús del servei de recollida, que funciona de dilluns a dissabte, s’ha afermat entre els paterners

Paterna incrementa un 8% la recollida d'estris i mobles superant les 500 tones enguany
24/08/2020 -

El servei de recollida de mobles i estris de l’Ajuntament de Paterna ha recollit més de 500 tones d’estris i mobles enguany, una xifra que suposa un augment del 8% respecte al mateix període del 2019.

Tal com ha explicat la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro “l’ús d’aquest servei de reciclatge s’ha afermat a Paterna, la qual cosa demostra que cada vegada més ciutadans estan conscienciats de la importància de mantindre els nostres carrers nets, així com del necessari tractament dels estris domèstics i el seu reciclatge per a cuidar el nostre entorn”.

El servei, que funciona de dilluns a dissabte, recull els estris i/o mobles que no poden depositar-se en cap dels contenidors tradicionals, i que després són traslladats a una planta de tractament i valoració de residus urbans per al seu correcte reciclatge.

La recollida d’estris i mobles és un servei que es presta en tots els barris del municipi i els veïns i veïnes interessats han de trucar al telèfon 96 134 16 08 per a concertar un dia i hora per a traure els estris a la porta del domicili, de manera que puguen ser recollits pels operaris, excepte en el cas de persones majors de 65 anys, en situació de dependència i sense suport familiar, per als quals la recollida es farà en el mateix domicili.

Tal com ha detallat Navarro, “malgrat que s’ha afermat l’ús d’aquest servei, encara detectem zones a la nostra ciutat en les quals es depositen mobles i estris en els contenidors tradicionals, i cal recordar que aquestes pràctiques poden comportar sancions que van des dels 60 fins als 6.000 euros”.

La regidoria de Serveis i Neteja ha reforçat aquest servei, així com el de l’ecoparc mòbil, que recorre els barris de la ciutat, per a facilitar als paterners i paterneres la deixalla de residus que no han de depositar-se en els contenidors convencionals.

D’aquesta manera, tal com afirmava Navarro, “apostem per ser una ciutat més neta, més coherent amb el nostre entorn i mediambientalment sostenible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =