25n
25N
25N

Paterna augmenta el pressupost de la protecció d'animals

Paterna augmenta el pressupost de la protecció d'animals
31/10/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha multiplicat per cinc la partida destinada al Servei de recollida i custòdia d’animals, passant dels 76.000 euros als més de 430.000 euros anuals.  “Aquest increment està relacionat amb la clara aposta del govern per garantir el benestar dels animals”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Merche Navarro.

D’aquesta manera, l’Ajuntament, a través de l’empresa municipal Gespa, cerca donar el millor servei a les mascotes protegides, oferint-los cobertura les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Així, els animals custodiats estaran assistits en tot moment, tant durant la jornada laboral diürna, com a la nit, on s’establirà un servei de guàrdia que permeta donar resposta a les cures que puguen necessitar els animals, sol·licitant quan siga necessari la prestació de serveis veterinaris fora de la jornada laboral habitual, fins i tot en dissabtes, diumenges o festius.

Així mateix, la regidora ha ratificat el compromís de l’equip de govern per donar continuïtat a la política que existeix en el municipi de sacrifici zero d’animals de companyia abandonats. Finalment, quant a les adopcions, la regidora ha destacat el treball realitzat per la protectora durant els últims anys. “Es continuarà aquesta línia de treball, incorporant noves metodologies que faciliten els processos d’adopció i acolliment dels animals que, per desgràcia, són abandonats”, ha assegurat.

A més, la regidora ha avançat que una de les novetats que s’implantaran és que “l’Ajuntament costejarà tant el xip com el passaport dels animals que siguen adoptats a fi que no supose una despesa extra per als adoptants”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − un =

Informacion coronavirus