25n
25N
25N

L'Ajuntament assumeix la brigada de zones verdes de la EGM Parc Tecnològic Paterna

L'Ajuntament assumeix la brigada de zones verdes de la EGM Parc Tecnològic Paterna
19/06/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha assumit, a través de l’empresa pública GESPA, la brigada específica per al manteniment de les zones enjardinades del Parc Tecnològic.

I és que des que es va constituir l’Entitat de Gestió i Modernització Parc Tecnològic Paterna, com a primera EGM en el marc de la Llei d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, el consistori paterner ha assumit aquesta competència, un servei que es reflecteix ja en el conveni de col·laboració signat per totes dues entitats.

L’assumpció d’aquest servei per part del consistori permet alliberar uns 80.000 euros del pressupost de despeses de l’EGM Parc Tecnològic perquè siga destinat a proporcionar un altre tipus de servei amb major component de valor afegit a les empreses integrants de cara a la modernització de l’àrea empresarial, veritable objectiu de la Llei d’Àrees Empresarials i la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització.

Per a això, l’Ajuntament s’ha subrogat en la contractació dels treballadors de la contracta existents, incorporant-los a la plantilla de l’empresa pública Gestió i Serveis de Paterna (GESPA), que ha creat una brigada específica que s’encarrega del manteniment dels espais verds públics del Parc Tecnològic.

Amb la creació d’aquesta brigada, l’Ajuntament de Paterna demostra la seua aposta per les àrees empresarials mitjançant una activa política de promoció industrial, tant a través de l’Associació de Paterna Ciutat d’Empreses com de la Comissió d’Indústria de la FVMP, tots dos organismes presidits per l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo.

Paterna, municipi caracteritzat per la seua fortalesa empresarial i industrial, ha jugat un important paper en el desenvolupament, difusió i implementació de la Llei d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, autoritzant la creació de la primera EGM d’Espanya com a pas previ a la sol·licitud de la qualificació com a “Municipi Industrial Estratègic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 2 =