caixa popular

Paterna col·labora amb la conselleria per a millorar l'assistència sanitària ambulatòria

Paterna col·labora amb la conselleria per a millorar l'assistència sanitària ambulatòria
06/04/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha renovat el conveni de col·laboració amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a la prestació d’assistència ambulatòria en els consultoris auxiliars de Campament, Valterna i Terramelar, durant els pròxims quatre anys.

“Mitjançant aquest conveni, volem millorar la prestació de serveis sanitaris, acostant l’atenció primària sanitària a la totalitat de la població de la zona bàsica” hi ha assenyalat en regidor de Sanitat, Julio Fernández, que ha reafirmat la seua intenció de “seguir augmentant la qualitat dels nostres serveis sanitaris, en tots els barris de Paterna”.

Tal com s’estableix en el conveni de col·laboració, l’Ajuntament de Paterna cedirà els locals i s’encarregarà del manteniment d’aquests. La Conselleria de Sanitat per la seua banda, es compromet a dotar als centres del material sanitari necessaris per a la prestació del servei, destinant per a això una partida de 278.028 euros, que suposa un augment de 15.000 euros respecte a anys anteriors.

Finalment, el regidor Fernández ha volgut aprofitar-la celebració del Dia Mundial de la Salut per a ratificar el compromís de l’actual equip de govern de continuar treballant per a “millorar les condicions dels serveis públics de salut de Paterna, recuperant el dret universal a l’assistència sanitària de tots els paterners i paterneres”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + sis =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC