25n
25N
25N

Paterna millora la mobilitat de la ciutat amb l'asfaltat del carrer principal de Montecañada

Paterna millora la mobilitat de la ciutat amb l'asfaltat del carrer principal de Montecañada
10/06/2019 -

Dins del pla de millora dels carrers i voreres que l’Ajuntament de Paterna està duent a terme en el barri de La Canyada, s’ha procedit a l’asfaltat del carrer 606, principal artèria de la urbanització de Montecañada.

En concret, s’ha dut a terme el farcit i estés de paviment de formigó imprés en la calçada i s’ha repintat tota la senyalística horitzontal d’aquesta via que compta amb una longitud de més d’un quilòmetre de llarg.

Tal com ha explicat la regidora d’Infraestructures, Nuria Campos “a l’ésser el carrer principal de la urbanització és, conseqüentment, una de les vies més transitades de la zona, per la qual cosa es feia necessari reforçar la seguretat rodada, millorant el ferm de la calçada i visibilitzant els senyals viaris”.

A més, la regidora ha recordat que aquesta intervenció s’inclou en la IV fase del Pla Transforma, un pla d’obres en el qual l’Ajuntament ha invertit 2.848.696,38 euros i que permetrà millorar l’aglomerat asfàltic de 60.000 m² de superfície i reparar més de 90.000 metres lineals de vorades en les diferents zones del barri.

Així mateix, el pla d’obres també ha permés millorar-los pluvials per a evitar inundacions, la construcció d’una nova reguarda de policia o el condicionament d’infraestructures esportives i parcs com el de la Pineda.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 9 =

ficcions 2019-2020