25n
Orgull
Orgull

Paterna arranca el curs escolar amb el retorn a les aules de 16.341 alumnes/as

El regidor d’Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, ha explicat que la primera jornada ha transcorregut sense incidències

Paterna arranca el curs escolar amb el retorn a les aules de 16.341 alumnes/as
08/09/2021 -

La ciutat de Paterna ha arrancat hui el curs escolar amb el retorn presencial a les aules de 16.341 estudiants. Aquest matí ha començat el curs 2021-2022 per a milers d’alumnes i alumnes dels cicles d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, amb el dispositiu especial programat pel Comité de tornada al Col·le de l’Ajuntament per a garantir que el retorn 100% presencial a classe es desenvolupara amb normalitat.

Així ho ha explicat el regidor d’Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, qui ha precisat que “la primera jornada ha transcorregut sense incidències gràcies a la coordinació dels departaments d’Educació, Infraestructures i Serveis, Policia Local i l’empresa municipal Gespa, que hem treballat durant tot l’estiu per a garantir el retorn segur a les aules així com el bon estat de tots els centres educatius públics de la ciutat”.

Durant el matí de hui, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, el tinent alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora i el regidor d’Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, han visitat diversos centres educatius de la ciutat, el British College, el CEIP Ausiàs March i l’Escola Professional La Salle, per a comprovar de primera mà l’arrancada del curs escolar.

En aquesta primera jornada lectiva, la Policia Local ha col·laborat per a ordenar el trànsit en els accessos als centres, a més de realitzar actuacions puntuals com el tall del carrer del Castell perquè els escolars del CEIP Clara Campoamor pogueren accedir a les instal·lacions de manera progressiva i segura.

A més, tota la comunitat educativa així com el personal municipal han col·laborat per a complir les mesures anticovid, guardant la distància de seguretat i usant màscara.

Cal recordar que el retorn a les aules a Paterna porta preparant-se des del 2 de juliol. Entre les actuacions coordinades pel Comité de tornada a escola, s’han executat treballs de lampisteria, pintura o obra de paleta, s’ha realitzat una inspecció dels elements esportius i s’ha dut a terme una neteja exhaustiva als patis exteriors així com en les zones exteriors dels centres educatius.

A més, s’han repassat totes les marques viàries de l’entorn de tots els centres escolars de la ciutat per a augmentar la seguretat dels vianants en els voltants i la Policia Local ha disposat un operatiu especial per a garantir un inici escolar ordenat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 7 =