25n
25N
25N

Paterna aposta per la mediació com a ferramenta per a la convivència en els centres escolars de la ciutat

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és expandir la Cultura de la Pau en els centres escolars

Paterna aposta per la mediació com a ferramenta per a la convivència en els centres escolars de la ciutat
21/01/2020 -

L’Ajuntament, a través de la regidoria d’Atenció a la Infància i Educació, està realitzant en diversos centres del municipi un programa per a la creació d’equips de mediació formats pel mateix alumnat, que actua ajudant a la resolució de conflictes mitjançant el diàleg.

Així ho ha explicat hui el regidor d’Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Mediació. “Un dels objectius d’aquesta iniciativa és expandir la Cultura de la Pau en els centres escolars, transformant la visió del conflicte en una situació positiva d’aprenentatge” ha afirmat Fortea.

El Regidor ha explicat que “l’Ajuntament aposta per la mediació com a estratègia de resolució pacífica de conflictes, de manera que es millore la convivència entre tots els membres que formen part de la comunitat educativa.”

Des de principis del present curs 2019 – 2020 i fins a març d’enguany, s’estan realitzant cursos de formadors i formadores de mediació per l’alumnat de centres públics, amb l’objectiu de renovar els equips actuals.

Aquest programa, que es va iniciar fa dos cursos en diferents centres educatius de Paterna, va ser un dels eixos de l’última reunió del Consell de la Infància i Adolescència del passat 17 de gener, en la qual els consellers i conselleres van treballar en noves propostes per a millorar els equips de mediació, sobre la base dels bons resultats aconseguits des de la posada en marxa d’aquesta iniciativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + setze =