caixa popular

Paterna aprova els seus pressupostos de 2018

Paterna aprova els seus pressupostos de 2018
28/07/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha aprovat hui els seus pressupostos per a 2018 en la Junta de Govern Local que acaba de celebrar-se. Els comptes del pròxim exercici, que ascendeixen a 60.000.000,67 euros, tornen a ser equilibrades i serviran per a generar major activitat econòmica i promoure la creació d’ocupació, així com per a millorar servicis municipals i introduir nous projectes d’obra pública.

Els pressupostos participatius seran d’1 milió d’euros, 600.000 més que el que exigeix la Carta de Participació Ciutadana que estableix un mínim de 400.000 euros (un 30% de les inversions) per a aquest apartat.
Serà després de l’estiu quan comence el procés de participació ciutadana en què els veïns i veïnes de Paterna determinaran on invertir 1.000.000 euros que l’actual equip de Govern ha decidit destinar als pressupostos participatius.

Amb l’aprovació dels pressupostos de 2018 en el mes de juliol, Paterna es converteix en la primera ciutat de més de 50.000 habitants a aprovar els seus comptes de l’any que ve.

Els pressupostos municipals contemplen un augment del 10% en partides com a Educació, Esports, Servicis Socials i Festes; arrepleguen projectes com el del segon túnel que connecta la primera i la segona fase de Fuente del jarro, a més de l’ampliació del cohetódromo i d’una nova guarderia per a La Coma; i tenen en compte inversions per a la declaració de la Cordà com a Festa d’Interés Turístic Nacional i per a atendre la candidatura de Ciutat Europea de l’Esport 2018.

Durant el pròxim exercici, es congelen els impostos, millorarà la prevenció d’incendis i augmentarà el número d’hidrants en tot el municipi. S’ha previst també la remodelació del Centre Polivalent Valentín Hernáez perquè puga albergar el Centre Mèdic Auxiliar de Santa Rita.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios