25n
25N
25N

El Ple municipal aprova el Pla de Reactivació Econòmica de Paterna

Entre les mesures d’aquest pla destaquen la incorporació de les pimes paterneres a la indústria 4.0, el Xec Equipament, el Segell Hostaleria Segura Paterna o la formació en e-Commerce

El Ple municipal aprova el Pla de Reactivació Econòmica de Paterna
27/05/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha aprovat avui en ple ordinari el Pla de Reactivació Econòmica de Paterna (PREP) que recull tota una sèrie de mecanismes, mesures i actuacions de xoc a articular pel consistori per a aconseguir la regeneració econòmica de la ciutat i fer front a la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19.

El Pla, elaborat des de l’Oficina d’Indústria, Empreses i Universitat, és un document viu, obert i dinàmic que té com a objectiu instrumentalitzar i planificar una ràpida i efectiva resposta del consistori a aquesta situació excepcional per a continuar posicionant a Paterna, cor empresarial i industrial de l’àrea metropolitana, com un dels motors econòmics i font de desenvolupament socioeconòmic de la província i de la Comunitat.

El PRE de Paterna es desenvoluparà en dues fases. D’una banda, es plantegen les mesures de xoc a escometre a curt termini en què queda d’any amb el pressupost municipal ja modificat i prioritzant les ajudes als autònoms i micropimes. I d’altra banda, es recullen mesures a executar a mitjà i llarg termini més orientades a canviar el model productiu i potenciar els avantatges competitius de Paterna.

L’Alcalde de Paterna i responsable també de l’Àrea d’Indústria, Empreses i Universitat, Juan Antonio Sagredo ha destacat que “aquest Pla està pensat per a situar a la ciutat, de marcat esperit emprenedor, com a font de desenvolupament socioeconòmic i creació d’ocupació amb ajudes directes a les famílies i als autònoms i micropimes”.

El primer edil ha assenyalat que “amb 5 àrees industrials, 2.800 activitats econòmiques multisectorials i moltes especialitzades en R+D+i, 46.976 treballadors i 4.810 autònoms, amb unes arques municipals sanejades i amb una estratègica econòmica municipal eficaç basada en la inversió en obra pública i la baixada d’impost, Paterna està preparada per a sortir d’aquesta crisi amb garanties”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 6 =

CCCC
torrent