caixa popular

Paterna aprova convertir-se en Ciutat i Zona Econòmica Intel·ligent

Paterna aprova convertir-se en Ciutat i Zona Econòmica Intel·ligent
27/07/2017 -

El ple de l’Ajuntament de Paterna va aprovar ahir per unanimitat de forma definitiva el Pacte Local de Paterna per la Innovació, una estratègia de ciutat per mitjà de la qual el consistori impulsarà, liderarà i canalitzarà la innovació com a motor de desenrotllament socioeconòmic de la localitat, junt amb els principals agents econòmics i socials de la Comunitat.

Tindrà una vigència de dos anys a partir de la seua firma i podrà ser prorrogat tàcitament per dos anys més. Entre els seus firmants estaran, a més de l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, el conseller d’Economia Sostenible, Sector Productiu, Comerç i Treball, Rafa Climent; el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el rector de la Universitat Politècnica, Francisco Mora Mas; el president de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro, el secretari de CCPO del País Valencià, Arturo León i el secretari general d’UGT del País Valencià, Ismael Sáez, entre altres molts.

Aquesta iniciativa forma part del full de ruta marcada pel Govern local per a convertir a Paterna en una Smart City, que siga epicentre autonòmic i estatal d’innovació empresarial consolidant-se així com una Zona Econòmica Intel·ligent i competitiva.

El Pacte, que s’emmarca en l’Estratègia de Desenrotllament Local promoguda fa un any per a crear en el nostre territori un entorn econòmic, social i acadèmic favorable que facilite l’emprenedoria i la I+D+i, té entre els seus objectius prioritaris fomentar el desenrotllament de la innovació empresarial com a motor del desenrotllament del municipi; consolidar a Paterna com a ciutat intel·ligent, posicionar-la en el mapa internacional de la innovació i investigació i ser eix de l’increment del benestar social i la qualitat de vida dels paterners i paterneres.

“Este pacte convertirà a Paterna en referent de ciutat innovadora i intel·ligent”, ha afirmat Juan Antonio Sagredo, Alcalde de Paterna i responsable de les àrees d’Empresa, Universitat i Polígons Industrials.

El primer edil ha recordat que “una de les principals apostes d’aquesta legislatura és el foment del teixit empresarial en la indústria 4.0, el desenrotllament de la innovació empresarial, el suport i consolidació de l’associació ‘Paterna, Ciutat d’Empreses’, així com la implementació d’actuacions concretes per a consolidar a Paterna com un referent de ciutat innovadora i intel·ligent”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats