25n
25N
25N

Paterna fa costat al seu comerç adquirint els premis del Concurs de Marcapàgines en negocis locals

Paterna fa costat al seu comerç adquirint els premis del Concurs de Marcapàgines en negocis locals
09/07/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Biblioteques i Museus, ha adquirit la totalitat dels premis que rebran els guanyadors del Concurs de Marcapàgines 2020 en comerços locals i empreses situades en la localitat.

D’aquesta manera, tal com ha afirmat el regidor de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, “volem fer costat al nostre empresariat, especialment després de les crisis per la COVID-19, dinamitzant l’economia local i incentivant, al seu torn, les compres en el comerç de la nostra ciutat”.

En aquest sentit, Lucas Jodar ha explicat que “a partir d’ara, els premis de certàmens i concursos que es duguen a terme des de l’àrea seran adquirits en comerços locals i empreses de Paterna, de manera rotativa, de manera que es beneficie la quantitat més gran de comerciants i empresaris de Paterna”.

En aquesta ocasió, s’han adquirit lots de material escolar en les papereries Carlin i Michi i packs de llibres en l’Editorial Sargantana, que rebran els premiats en el concurs Marcapàgines, en el qual participen nens i nenes de Paterna o que estudien en centres escolars de la ciutat, de segon cicle d’Educació Infantil i de Primària.

El lliurament d’obsequis als premiats en les nou categories del certamen es realitzarà a la biblioteca de la Cova Gran quan les circumstàncies actuals per la pandèmia del coronavirus ho permeten.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − un =