25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna ajorna l'IBI i suspèn taxes per a alleujar la càrrega econòmica de veïns i empreses

L'Ajuntament de Paterna ajorna l'IBI i suspèn taxes per a alleujar la càrrega econòmica de veïns i empreses
23/03/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la Mesa Permanent de Crisi COVID-19, ha elaborat un primer paquet de mesures econòmiques per a tractar d’ajudar els seus veïns i empreses a minimitzar l’impacte d’aquesta crisi sanitària.

Amb aquest fi, s’ha acordat l’exempció del pagament de la taxa de terrasses de bars i restaurants per ocupació de via pública així com la suspensió del cobrament de la taxa de mercat ambulant.

De la mateixa manera, per a alleujar la càrrega tributària de les famílies també s’ha decidit prolongar fins al 15 de juny el període voluntari de pagament de l’Impost sobre Béns immobles (IBI), que va començar el 16 de març i finalitzava el 15 d’abril, al mateix temps que es retarda un mes el cobrament dels rebuts domiciliats, la data de domiciliació dels quals passa de l’1 d’abril al 4 de maig.

A més, durant tot el període voluntari de pagament de l’IBI, comprés ara entre el 16 de març i el 15 de juny, tant els veïns que tinguen el rebut domiciliat com els que no, podran sol·licitar el fraccionament del pagament.

Per a aquells veïns que ja hagen sol·licitat el Compte Corrent Tributari, modalitat que permet agrupar i prorratejar diversos impostos municipals en dotze mesos sense interessos, en el cas que no puguen abonar alguna mensualitat, se li inclourà i prorratejarà en les mensualitats restants, també sense interessos.

La suspensió i ajornament d’aquests tributs la durà a terme l’Ajuntament de manera automàtica. Aquells veïns que vulguen sol·licitar el fraccionament del pagament de l’IBI, poden fer-lo ja a través de seu electrònica sede.paterna.es o per correu electrònic a registre@ayto-paterna.es .

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =