25n
25N
25N

Paterna 'apadrina' una empresa local especialitzada en bioimage

Paterna 'apadrina' una empresa local especialitzada en bioimage
02/10/2019 -

Paterna ha participat en la “IV Trobada d’Alcaldes i Alcaldesses amb la Innovació”, en el marc d’Innpulso Emprén, un esdeveniment organitzat per la Xarxa de Ciutats de la Ciència i Innovació per a mostrar el talent innovador del municipi i el del seu teixit empresarial davant inversors, empreses i altres ciutats que formen part d’aquesta Xarxa.

La ciutat ha estat representada en l’esdeveniment per la start up Dawako Medtech, S.L. situada en el Parc Científic de la Universitat de València a Paterna, que ha acudit acompanyada per l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, el Regidor de Smart City, Lucas Jodar i tècnics municipals de l’àrea de promoció Socioeconòmica del consistori.

El projecte, apadrinat per l’Ajuntament, s’emmarca en l’àmbit sociosanitari i consisteix en el desenvolupament d’una innovadora solució tecnològica que permetrà a través d’imatges ultrasòniques obtenir un complet diagnòstic de l’estat muscular de les persones que possibilita dissenyar adequadament programes de rehabilitació i minimitzar el risc de lesions en la pràctica esportiva.

L’Alcalde ha afirmat que “el caràcter emprenedor i el potencial innovador d’empreses com Dawako situen a Paterna a l’avantguarda de la innovació i permeten que la ciutat siga pionera en l’aposta per l’emprenedoria”.

Així mateix, Juan Antonio Sagredo ha destacat que “la recent obtenció de la distinció com a Ciutat de la Ciència i la Innovació concedida pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, i la incorporació a la Xarxa Innpulso permet que Paterna tinga presència en les actuacions promogudes per aquest exclusiu club de ciutats innovadores”.

La Xarxa Innpulso està formada per 72 municipis i està integrada en l’Estratègia Espanyola de Ciència i Tecnologia i d’Innovació. L’objectiu de la Xarxa Innpulso és propiciar la col·laboració entre els ajuntaments membres, millorar el seu potencial innovador i servir de model a altres municipis per a contribuir al canvi cap a un model productiu sostenible basat en el coneixement i la innovació.

En l’esdeveniment, celebrat en l’espai La Nau a Madrid, cada ciutat ha presentat l’empresa local innovadora seleccionada, que ha comptat amb un espai en format elevator pitch per a detallar el seu projecte.

“Des del primer moment hem volgut ser actius en la nostra presència en la Xarxa i per això hem volgut participar en aquesta trobada que suposa un aparador de talent i una ocasió de promoció immillorable per a les nostres pimes, micro pimes i/o startups locals més innovadores, que han gaudit de l’oportunitat de projectar-se a altres municipis, mercats potencials i possibles agents inversors i establir xarxes de col·laboració entre els emprenedors” ha afirmat el primer edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − quinze =