25n
25N
25N

Paterna àmplia la suspensió de la taxa d'ocupació de via pública del mercadet ambulant

Paterna àmplia la suspensió de la taxa d'ocupació de via pública del mercadet ambulant
11/02/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ampliarà altres sis mesos més la suspensió de la taxa d’ocupació de la via pública als llocs del mercat de venda no sedentària.

Així ho ha anunciat el regidor d’Hisenda, Roberto Usina després d’iniciar l’expedient administratiu necessari per a eximir, durant el primer semestre d’enguany, del pagament d’aquesta taxa als propietaris de les parades que munten en el mercadet de Paterna.

“Amb aquesta mesura volem continuar secundant i afavorint la continuïtat de l’activitat dels venedors ambulants a la nostra ciutat”, ha afirmat Roberto Usina al mateix que ha recordat que “l’equip de govern socialista ja va suprimir aquesta taxa durant tot el 2020 per a alleujar mitigar les conseqüències econòmiques derivades de la crisi sanitària de la Covid-19 d’aquest sector”.

Per part seua, el regidor de Comerç, Fernando Carrión ha recordat que “a Paterna, a pesar que s’han aprovat les màximes restriccions municipals que un Ajuntament pot prendre com és el tancament de tots els edificis municipals i la suspensió de tota la programació i activitat soci cultural de la ciutat, es va decidir mantenir l’activitat del mercat ambulant, sota estrictes protocols de seguretat, com a mesura de suport a aquest sector comercial”.

En aquest sentit, Carrión ha assenyalat que “88 autònoms es beneficiaran de la supressió d’aquesta taxa, l’exempció de la qual s’anirà ampliant en funció de l’evolució de la pandèmia”.

El mercat ambulant de Paterna, que se celebra tots els dimarts en la Plaça del Poble, instal·la cada setmana el 50% dels llocs habitualment autoritzats per a garantir les distàncies de seguretat i evitar aglomeracions entre els usuaris.

D’aquesta manera, de manera alterna, cada dimarts es munten 44 parades sota estrictes protocols de seguretat i la presència d’una patrulla policial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =