25n
25N
25N

Paterna àmplia les instal·lacions de la piscina municipal amb una cafeteria i dues sales multiusos

Paterna àmplia les instal·lacions de la piscina municipal amb una cafeteria i dues sales multiusos
19/09/2016 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Esports, està ampliant les instal·lacions de la piscina climatizada de la Ciutat Esportiva Municipal amb la creació de dues sales polivalents i la construcció d’una cafeteria a l’entrada.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo juntament amb el regidor d’Esports, José Manuel Mora i el responsable dels Serveis Esportius Municipals han visitat aquests treballs de millora en els quals l’Ajuntament invertirà més de 500.000 euros.

“Es tracta d’unes actuacions necessàries que responen a les demandes dels usuaris del complex esportiu i que, sens dubte, milloraran l’equipament d’aquest espai per oferir unes instal·lacions esportives municipals còmodes i funcionals”, ha afirmat Mora.

Respecte a les dues noves sales polivalents que es situaran en el recinte de la piscina climatizada, una estarà dedicada a activitats dirigides mentre que l’altra es reservarà per a fitness i musculación. A més, i coincidint amb aquests treballs, també s’està construint una cafeteria a l’entrada d’aquesta piscina, que era una reivindicació històrica de tots els usuaris, que donarà servei a tota la Ciutat Esportiva Municipal i que estarà acabada en un termini aproximat de dues setmanes.

Finalment, Mora ha recordat que aquestes millores que s’estan escometent ara a la Ciutat Esportiva Municipal s’uneixen a les quals l’equip de govern socialista ha realitzat en aquests últims mesos com són la substitució de la gespa artificial dels camps de futbol o la reparació i condicionament del parquet del pavelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =

museo prehistoria