25n
Orgull
Orgull

Paterna amplia horaris de l'Oficina de Turisme davant l'augment de la demanda de visites a la ciutat

La regidora de Turisme, Teresa Espinosa, ha anunciat també noves rutes turístiques amb nous recorreguts

Paterna amplia horaris de l'Oficina de Turisme davant l'augment de la demanda de visites a la ciutat
07/06/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha anunciat l’ampliació d’horaris de l’Oficina de Turisme davant l’augment de la demanda de visites a la ciutat. Així, durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre l’oficina de Turisme obrirà dissabtes, diumenge i festius en horari matinal, per a donar servei així als visitants i, també, veïns i veïnes, que vulguen conéixer els enclavaments de major interés de la ciutat.

La regidora de Turisme, Teresa Espinosa, ha explicat que “hem volgut reforçar els horaris dels enclavaments turístics durant els dies del cap de setmana per a fer-los coincidir amb el moment en el qual més persones poden visitar la ciutat en el seu temps d’oci, propiciant així també que gaudisquen de la nostra oferta comercial i gastronòmica”.

D’aquesta manera, el Calvari i La Torre també s’obriran dissabtes a la vesprada i diumenges al matí durant els mesos de juliol i agost, en els quals també es reprendrà A la lluna de Paterna, la ruta turística nocturna que l’estiu passat va collir un gran èxit i va tindre una gran participació.

També Els Coves del Batà obriran divendres de vesprada i dissabtes i diumenges al matí, i serà durant l’estiu quan s’inaugurarà la nova exposició Entra a Paterna, que recrea els usos i costums dels paterners i paterneres dècades arrere.

La regidora Espinosa ha anunciat també que “la ruta Dolor i Glòria té una gran quantitat de reserves ja realitzades i realitzarem noves rutes que inclouran més recorreguts per a diversificar l’oferta turística municipal”.

Totes les rutes disponibles poden consultar-se a través de la pàgina web de l’Ajuntament, en l’apartat Coneix Paterna, a través de xarxes socials i mitjançant el WhatsApp de Turisme, en el 607 21 84 03, en horari d’oficina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =