25n
25N
25N

Paterna amplia l'horari de les Sales d'Estudi de les seues biblioteques

Paterna amplia l'horari de les Sales d'Estudi de les seues biblioteques
12/05/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha ampliat l’horari de les sales d’estudi de la Biblioteca de la Cova Gran, Biblioteca “Vicente Miguel Carceller” de La Canyada i de l’Agència de Lectura de Terramelar per a facilitar la preparació dels exàmens als estudiants dels diferents barris de la ciutat.

A partir del pròxim dilluns, 17 de maig i fins al 4 de juliol, les sales romandran obertes de manera interrompuda des de les 8 del matí i fins a les 23 hores en dos torns, de matí i de vesprada, per a facilitar la neteja i desinfecció de les instal·lacions.

Així ho ha anunciat el regidor de Joventut, Roberto Usina qui ha explicat que “tots els protocols, aforaments, mesures sanitàries i d’higiene s’han adaptat a l’última resolució de la Conselleria de Sanitat per a afavorir un espai segur en el qual els joves puguen estudiar amb les màximes garanties de seguretat”.

En aquest sentit, Usina ha recordat que “per a accedir a les sales d’estudis serà necessari sol·licitar cita prèvia a través de la web municipal per a evitar aglomeracions i a l’interior de les instal·lacions s’hauran de respectar totes les mesures sanitàries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − dos =