25n
25N
25N

Paterna amplia fins a la mitjanit l'horari de les Sales d'Estudi

Romandran obertes de 8 a 00 h a partir de demà dimarts, 8 de juny i fins al 4 de juliol per a facilitar la preparació dels exàmens

Paterna amplia fins a la mitjanit l'horari de les Sales d'Estudi
07/06/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha ampliat en una hora més l’horari de les sales d’estudi de la Biblioteca de la Cova Gran, Biblioteca “Vicente Miguel Carceller” de La Canyada i de l’Agència de Lectura de Terramelar, després de la finalització del toc de queda.

Així ho ha anunciat hui el regidor de Joventut, Roberto Usina, qui ha explicat que “amb l’ampliació de l’horari donem resposta a les diferents peticions que anem rebent per part dels usuaris d’aquestes sales d’estudi de disposar d’una hora més per a preparar els seus exàmens”.

D’eta manera, a partir de demà dimarts, 8 de juny, i fins al 4 de juliol, els estudiants disposaran d’una hora més en horari de nit, concretament de 23.00 a 00.00 hores, per a preparar els seus exàmens a les sales d’estudi, que romandran obertes des de les 8 fins a les 00 hores.

A més, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les sales ja no serà necessari sol·licitar cita prèvia. No obstant això, es farà un registre per part del personal i es mantindran tots els protocols i mesures anticovid per a garantir la seguretat dels estudiants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 9 =