25n
Orgull
Orgull

Paterna amplia l'Aula de Reforç fins al 30 de juny perquè els estudiants preparen els seus exàmens de recuperació

Aquestes classes de suport acadèmic, que s’imparteixen a la Casa de la Joventut, han funcionat durant tot el curs per a atendre de manera personalitzada als estudiants

Paterna amplia l'Aula de Reforç fins al 30 de juny perquè els estudiants preparen els seus exàmens de recuperació
15/06/2021 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, ha ampliat el servei de l’Aula de Reforç fins al 30 de juny perquè els estudiants que hagen de recuperar alguna assignatura puguen continuar accedint a aquest servei municipal gratuït.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, Roberto Usina “havíem previst mantindre l’aula de reforç fins al 8 de juny però, donat el bon acolliment d’aquesta iniciativa, i que molts alumnes i alumnes de l’ESO té exàmens de recuperació, hem volgut facilitar-los aquest reforç acadèmic fins al 30 de juny, de dilluns a divendres, en horari de matins”.

L’Aula de Reforç ha estat en marxa durant tot el curs, des de novembre de 2020, a la Casa de la Joventut per a oferir suport acadèmic personalitzat i gratuït als estudiants de l’ESO.

“A més de reforçar els continguts apresos en classe, l’Aula de Reforç fomenta entre els estudiants una millor organització del seu temps d’estudi i les seues tasques, creant un espai de treball que afavoreix la seua confiança dels menors”, ha assenyalat el regidor Usina.

Amb el manteniment de l’aula de reforç fins al 30 de juny, a la qual podran apuntar-se els interessats/as a través de la Casa de la Joventut, els estudiants podran preparar les recuperacions, que tindran lloc els dies 1 i 2 de juliol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =