25n
25N
25N

Paterna adquireix 150.000 mascaretes homologades reutilitzables per als seus veïns

El repartiment del material començarà a principis de la setmana que ve i es realitzarà porta a porta a través de personal de l’empresa pública GESPA

Paterna adquireix 150.000 mascaretes homologades reutilitzables per als seus veïns
21/04/2020 -

L’Ajuntament de Paterna començarà la distribució de màscares entre els seus veïns a principis de la setmana que ve.

Així ho ha anunciat hui l’Alcalde Juan Antonio Sagredo després de tancar la compra de l’últim lot de 120.000 màscares fins a aconseguir les 150.000 unitats d’aquests elements de protecció per a garantir el proveïment de tots els veïns i sectors de Paterna.

“Es tracta de màscares fabricades en empreses de la Comunitat Valenciana, homologades amb la norma UNEIX 0065:2020, llavables i reutilitzables fins a 10 ocasions”, ha explicat el primer edil al mateix temps que ha puntualitzat que “hem volgut recórrer a la fabricació local, no sols per a garantir la seguretat i control de qualitat d’aquests elements de protecció, sinó també per a ajudar a rellançar l’economia valenciana”.

El repartiment d’aquestes màscares a Paterna, dues per cada domicili, es realitzarà porta a porta a través de personal de l’empresa pública Gestió i Serveis de Paterna (GESPA) i començarà simultàniament en tots els barris de la ciutat.

Per a organitzar la distribució, es dividirà el municipi en sectors i es formaran quatre equips de repartiment en els quals participaran 30 persones proveïdes dels elements de protecció necessaris per a garantir el lliurament en les màximes condicions de seguretat sanitària.

Tal com ha assenyalat el primer edil “el subministrament de màscares per a la població arriba després d’aprovisionar d’EPIs a sectors essencials que estaven treballant en primera línia i, per tant, més exposats al contagi, com a personal sanitari, residències, Policia, Protecció Civil, serveis socials, comerç, personal de neteja o de serveis públics”.

Així mateix, Sagredo ha indicat que “s’ha treballat sense descans fins a aconseguir unes màscares segures, homologades pel Ministeri i que permeten més d’un ús”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =