25n
25N
25N

L'Ajuntament adjudica les obres de l'aparcament enfront de l'entorn de les coves i la Torre de Paterna

Les obres, que estan pressupostades en 800.000 euros, començaran aquest pròxim mes de juny

L'Ajuntament adjudica les obres de l'aparcament enfront de l'entorn de les coves i la Torre de Paterna
29/05/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha adjudicat ja les obres d’urbanització de l’àrea d’aparcament adjacent al carrer Ramón Ramia Querol, que permetrà l’habilitació de més de 100 noves places d’aparcament enfront de l’entorn BIC de la Torre i les coves.

El nou aparcament, les obres d’execució del qual començaran aquest pròxim mes de juny, comprén les parcel·les de titularitat pública situades entre els carrers Ramón Ramia Querol, Viver, Maestro Serrano i Trinquet i s’estén sobre una superfície aproximada de 8.886,73 m².

Amb la urbanització d’aquests solars, l’Equip de Govern socialista, a més de crear noves places d’aparcament pretén millorar la imatge d’aquesta zona situada en un entorn de gran valor històric conformant així un espai públic cuidat i millorat.

A més, aquesta actuació també porta aparellada la instal·lació d’una xarxa de recollida d’aigües pluvials i sanejament per a resoldre els problemes d’embassades que es produeixen allí quan plou i altres instal·lacions urbanes com a enllumenat i instal·lació elèctrica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − cinc =

caixaontinyent
ruta massamagrell
Informacion coronavirus
paterna