caixa popular

Paterna aconsegueix una nova seu festera per a la Federació Interpenyes

Paterna aconsegueix una nova seu festera per a la Federació Interpenyes
03/08/2017 -

L’àrea de Patrimoni Urbanístic de l’Ajuntament de Paterna ha iniciat l’elaboració de l’expedient per a crear un conveni de cessió pel qual la Federació Interpenyes puga fer ús de la cova nombre 56 de propietat municipal com a seu de la Federació una vegada s’ha canviat des de Patrimoni el seu ús anterior. “L’Ajuntament rehabilitarà la cova amb la finalitat de cedir el seu ús a l’associació festera perquè siga la seua seu oficial. Una actuació que servirà per a potenciar el seu alt valor cultural i de protecció en estar situada a l’entorn de la torre” ha apuntat el regidor Carles Martí

Tant des de Participació Ciutadana com des de Patrimoni Urbanístic es porten mesos treballant per a aconseguir que es produïsca esta cessió ja que es tracta d’una de les coves més properes al cohetódrom i, per tant, la seua localització com emplaçament fix per a la federació Interpenyes és idònia.

Per la seua part, la regidora de Participació Ciutadana, Neus Herrero, ha manifestat que: “La pólvora és una part important del nostre poble, un dels elements que ens identifiquen. Som un poble amb una cultura mil·lenària, som fills del foc i en eixe sentit la Federació Interpenyes és l’ associació que millor representa eixe esperit al nostre poble, per eixa qüestió necessita d’una seu de les característiques que tindrà la cova que s’adequarà”.

Carles Martí, Regidor de Patrimoni Urbanístic, ha volgut puntualitzar per la seua part que “ Estem molt satisfets per que gràcies al nostre treball podem fer aquest anunci en una data tan senyalada, tant pel X aniversari de la Federació Interpenyes com per ser en l’any que La Cordà ha sigut nomenada Festa D’ Interès Turístic Nacional”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats