25n
Orgull
Orgull

Paterna acosta el seu patrimoni ceràmic als escolars de la ciutat

Paterna acosta el seu patrimoni ceràmic als escolars de la ciutat
30/04/2021 -

La ceràmica de Paterna eixirà del Museu municipal per a acostar-se als centres educatius de la ciutat gràcies a una iniciativa de la regidoria de Biblioteques i Museus en col·laboració amb la d’Atenció a la Infància i Educació. A partir de la setmana vinent, es repartiran cartells didàctics en 33 centres educatius de la ciutat en els quals es recullen peces ceràmiques que s’alberguen en el Museu acompanyades d’informació sobre aquestes.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, dirigida als estudiants des de 5é de Primària fins a 2n de l’ESO, és despertar el seu interés per la riquesa ceràmica de Paterna i fomentar les visites i activitats que es realitzen en el Museu Municipal de Ceràmica, que alberga importants fons que formen part del patrimoni històric i cultural de la ciutat.

A més, coincidint amb el Dia dels Museus, que se celebra el pròxim 18 de maig, la regidoria de Biblioteques i Museus ha creat uns puzles interactius per a resoldre en família, que estaran disponibles de manera en línia, a través de la web de l’Ajuntament, en la secció *Museus. Aquests puzles, de diferents nivells de dificultat, permeten descobrir les labors que es realitzen en el Museu de Ceràmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =