25n
25N
25N

Paterna acosta a domicili el certificat d'empadronament necessari per a sol·licitar la moratòria hipotecària

Paterna acosta a domicili el certificat d'empadronament necessari per a sol·licitar la moratòria hipotecària
01/04/2020 -

Amb la finalitat de facilitar els tràmits a aquells veïns interessats a sol·licitar una moratòria del pagament de les seues hipoteques durant aquest estat d’alarma provocat pel coronavirus, l’Ajuntament de Paterna ha posat en marxa un nou servei municipal mitjançant el qual acosten al domicili dels veïns i veïnes que el sol·liciten el certificat d’empadronament a la ciutat que es requereix per a demanar l’ajornament del rebut de la hipoteca.

Per a sol·licitar aquest certificat, les persones que el necessiten poden accedir a la Seu Electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament de Paterna sede.paterna.es. En ella trobaran uns senzills passos en els quals únicament serà necessari disposar d’una fotografia de totes dues cares del Document Nacional d’Identitat.

Després de completar el formulari online, en uns dies, els notificadors de l’Ajuntament portaran al domicili on el ciutadà estiga empadronat aquest certificat, acreditant la seua identitat, i ja podrà ser presentat en l’entitat bancària per a gestionar la moratòria de la hipoteca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 4 =