25n
25N
25N

Paterna avança en accessibilitat amb passos de vianants inclusius

Paterna avança en accessibilitat amb passos de vianants inclusius
28/11/2019 -

Paterna disposarà de passos de vianants inclusius en els voltants dels centres escolars del municipi apostant per l’eliminació de les barreres cognitives que troben les persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista).

El projecte consisteix el condicionament dels passos de vianants dels centres educatius de la ciutat, col·locant una seqüència de pictogrames en color blau que facilite l’enteniment dels senyals viaris a aquelles persones que presenten dificultats de comprensió.

Així ho ha explicat la regidora d’Inclusió Social i Polítiques d’Igualtat, Isabel Segura, qui ha destacat que “aquest projecte de PATERNA INCLUSIVA té una doble funció: potenciar la inclusió i la visibilitat del col·lectiu amb TEA i, al seu torn, fomentar la seua autonomia i percepció de la seguretat viària a través d’una metodologia activa. A més, els pictogrames poden servir d’ajuda a veïns i veïnes amb diversitat funcional, persones majors o xiquets i xiquetes”.

L’objectiu d’aquesta mesura és apostar perquè Paterna compta amb l’accessibilitat universal, una qualitat que ajuda al fet que totes les persones comprenguen, utilitzen, participen i gaudisquen dels entorns amb autonomia i comoditat.

El projecte de Pas de Vianants-Paterna Inclusiva, que estarà finalitzat en el mes vinent de desembre, se centra en accessibilitat cognitiva, permetent que les persones amb diferents necessitats de comprensió puguen utilitzar-los.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =

art en blanc
art en blanc