25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna obrirà el carrer Font del Gerro íntegrament després d'adquirir la Casa del Pastor en Santa Rita

L'Ajuntament de Paterna obrirà el carrer Font del Gerro íntegrament després d'adquirir la Casa del Pastor en Santa Rita
17/07/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha adquirit la coneguda com a Casa del Pastor situada en el barri de Santa Rita amb l’objectiu de derrocar-la i poder habilitar íntegrament el carrer Font del Gerro, millorant així la mobilitat i connexió de la zona.

Així ho ha anunciat avui la tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez, qui ha indicat a més que “amb la compra i posterior enderrocament d’aquest immoble, de més de 400m2 de superfície i emplaçat al carrer Cid Campeador, cantonada amb el carrer Font del Gerro, el consistori fa un pas més en la regeneració d’aquest barri”.

Referent a això, Pérez també ha explicat que “el projecte de demolició, que ja està redactat, permetrà obrir al trànsit el carrer Font del Gerro, que actualment està ocupada parcialment per aquest immoble, que s’urbanitzarà i adequarà per a millorar la imatge i connectivitat del barri”.

Aquesta actuació, que està emmarcada en el Pla Actua i cofinançada amb els Fons Feder de la Unió Europea per a regenerar les zones més degradades de Santa Rita, se suma a l’adquisició i demolició de l’immoble del carrer Pizarro i a l’enderrocament que es durà a terme de la coneguda com a finca groga, totes dues construccions situades en aquest barri.

“Amb l’eliminació d’aquests immobles i l’obertura d’aquest carrer busquem crear espais amables de convivència per als veïns i veïnes del barri de santa Rita, millorant amb això la seua qualitat de vida”, ha puntualitzat Eva Pérez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 6 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa