25n
25N
25N

Paterna obri el termini telemàtic per a sol·licitar les ajudes a l'escolarització d'Educació Infantil

Des de hui i fins al 19 de juny, poden presentar-se les sol·licituds a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, que requeriran de certificat de signatura digital per a ser tramitades

Paterna obri el termini telemàtic per a sol·licitar les ajudes a l'escolarització d'Educació Infantil
29/04/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert el termini per a la sol·licitud d’ajudes a l’escolarització d’Educació Infantil de primer i segon cicle.

Des de hui i fins al pròxim 19 de juny, els interessats podran realitzar els tràmits a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, wwww.sede.paterna.es.

Donada l’especial situació derivada de l’estat d’alarma per la COVID-19, les sol·licituds únicament es realitzaran de manera telemàtica, sent necessari el certificat de signatura digital.

En cas de no disposar de signatura digital, els interessats podran obtindre-ho presencialment a l’Ajuntament sol a través de cita prèvia, que es podrà sol·licitar en la web municipal www.paterna.es a partir de hui dimecres, 29 d’abril.

Tal com ha destacat el regidor d’Educació i Atenció a la Infància, David Fortea, “des de l’equip de govern municipal hem treballat per a destinar els recursos suficients perquè les famílies paterneres que ho necessiten puguen acollir-se a aquestes ajudes a l’escolarització, promovent l’accés universal a l’educació de tots els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat”.

Els destinataris d’aquestes ajudes són les famílies empadronades a Paterna que tinguen menors de 0 a 5 anys matriculats en centres escolars de primer o segon cicle, així com les que hagen sol·licitat plaça o vagen a realitzar-ho pròximament, sempre que reunisquen els requisits i la puntuació suficient segons els barems establits.

Els interessats podran trobar tota la informació sobre requisits i documentació en l’enllaç https://www.paterna.es/es/areas-gestion-municipal/educacion-deportes/becas-subvenciones.html.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + divuit =

museo prehistoria
museo prehistoria