25n
25N
25N

Paterna obri el termini perquè empreses i pimes puguen sol·licitar les ajudes del Pla Resistir dotat de 2,2 milions d'euros

Paterna obri el termini perquè empreses i pimes puguen sol·licitar les ajudes del Pla Resistir dotat de 2,2 milions d'euros
09/02/2021 -

L’Ajuntament de Paterna obri demà el termini perquè els autònoms i micropimes de la ciutat més afectats per la crisi econòmica derivada de la COVID-19 puguen començar a sol·licitar les Ajudes Parèntesis incloses en el Pla Resistir, dotat de 2.193.916 euros.

Així ho acaba d’anunciar l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després de signar l’edicte que recull les bases que regulen la concessió d’aquesta convocatòria d’ajudes i que estan publicades en la web municipal.

En aquest sentit, el primer edil ha explicat que el Servei d’Indústria, Empresa i Universitat del consistori ja el té tot preparat per a començar a tramitar, gestionar i abonar aquestes subvencions directes dirigides als negocis d’hostaleria, turisme, espectacles, esport i oci nocturn.

Així mateix, ha assegurat que “es destinaran tots els esforços i recursos municipals necessaris per a anar resolent d’una manera ràpida i eficaç totes les sol·licituds de manera que els diners arriben com més prompte millor als beneficiaris”.

Per al primer edil “aquesta línia d’ajudes immediates suposarà un impuls important al nostre teixit empresarial i a la nostra economia local gràcies al suport econòmic a aquells sectors més afectats per la pandèmia, ajudant-los a mantenir l’activitat i a conservar ocupacions”.

Els interessats en aquestes ajudes, poden presentar la sol·licitud i tota la documentació per via telemàtica a través de la Seu Electrònica (https://sede.paterna.es) des del 10 de febrer fins a l’11 de març. De la mateixa manera, pot realitzar consultes i resoldre dubtes dirigint-se a través de l’email martinez.jm@ayto-paterna.es.

Per a poder començar a concedir aquestes ajudes, l’Ajuntament va aprovar la setmana passada, en ple extraordinari i urgent, la modificació de crèdit del pressupost municipal per la qual el consistori aporta 329.000 euros a aquestes Ajudes Parèntesis del Pla Resistir que està cofinançat per la Generalitat, les diputacions i els ajuntaments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =