25n
Orgull
Orgull

Paterna obri la inscripció per als cursos de protecció de dones

Aquests tallers estan organitzats i impartits per la Policia Local de Paterna i comptes amb la col·laboració de la regidoria d’Igualtat

Paterna obri la inscripció per als cursos de protecció de dones
05/09/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert el termini d’inscripció en els cursos gratuïts d’autoprotecció personal per a dones majors de 16 anys, que començaran a impartir-se aquest mateix mes de setembre i que han sigut organitzats per Policia Local en col·laboració amb la regidoria d’Igualtat.

Tal com ha explicat la Tinent Alcalde de Seguretat, Núria Campos “enguany hem augmentat la durada dels tallers, que comptaran amb 20 sessions amb dues classes per setmana d’hora i mitja, amb l’objectiu d’ampliar tant la formació teòrica com pràctica”.

A més, Campos ha assenyalat que “els cursos es desenvoluparan en diferents instal·lacions com la Ciutat Esportiva Municipal, el poliesportiu de Valterna Nord de Lloma Llarga, el poliesportiu municipal de La Canyada i el poliesportiu municipal de la Coma per a acostar els tallers a tots els barris i al nombre més gros de dones possible del municipi”.

El primer dels tallers començarà el pròxim 16 de setembre a la Ciutat Esportiva Municipal i per a facilitar l’assistència comptarà amb dos horaris, de demà els dilluns i dimecres de 9.30 a 11 h, i de vesprada de 15.30 a 17 els dimarts i dijous.

Les inscripcions podran realitzar-se online en la web de l’Ajuntament en l’enllaç www.paterna.es/taller-autoproteccion-mujeres, i presencialment en la Piscina Climatitzada Nucli urbà i en el Poliesportiu la Canyada, en horari dilluns a divendres 9 a 21 h.

Només es permetrà una inscripció per dona i en cas de no estar disponible el grup desitjat, podran inscriure’s en la llista d’espera.

Finalment, Núria Campos ha recordat el gran acolliment d’aquests cursos entre les dones del municipi “sol en la passada edició van participar més de 400 dones”.

I en aqueix sentit, ha destacat la importància dels tallers que permeten a les dones “aprendre eines d’autodefensa, al mateix temps que descobreixen tots els recursos dels quals disposa l’Ajuntament i que estan al seu abast, per a fer front a la violència masclista”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 11 =