25n
25N
25N

Paterna obri la piscina d'estiu aquest diumenge amb parcel·les d'ús exclusiu i aforament limitat

Paterna obri la piscina d'estiu aquest diumenge amb parcel·les d'ús exclusiu i aforament limitat
19/06/2020 -

L’Ajuntament de Paterna obre la piscina d’estiu aquest diumenge, 21 de juny, condicionada per la pandèmia del coronavirus, que obliga a una especial cura de l’aforament, al manteniment de la distància de seguretat i a una estricta i constant neteja i desinfecció de les instal·lacions.

Una de les mesures per a garantir la distància social serà la reducció de l’aforament, que es limitarà fins al 60% de la capacitat de les instal·lacions. A més, l’accés es realitzarà en dos torns diferents: d’11.00 a 15.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. L’hora de tancament intermèdia permetrà la neteja i desinfecció dels espais d’ús comú per a garantir la seguretat de les ciutadanes i ciutadans de Paterna.

A l’interior, tal com ha anunciat el Tinent Alcalde d’Esports, José Manuel Mora, “es delimitaran parcel·les d’ús compartit de diferents grandàries, que hauran d’ocupar-se per membres de la mateixa unitat familiar i/o convivents, assegurant així la distància social recomanada amb altres usuaris de la piscina”.

Una altra de les novetats serà la venda anticipada d’entrades en la taquilla de la piscina, cada dia de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00, perquè els veïns i veïnes puguen accedir al recinte amb el tiquet ja comprat, a través d’una cua ràpida que evitarà aglomeracions. Aquesta cua especial també s’habilitarà per a jubilats i pensionistes, amb l’objectiu de reduir la seua exposició i temps d’espera en l’entrada a la piscina.

De dilluns a divendres, estaran disponibles, també, entrades d’accés immediat, sempre que no se supere l’aforament permés aquest estiu, que serà de 315 persones per torn o el 100% de parcel·les ocupades. Els caps de setmana i festius serà necessària la compra anticipada d’entrada, per a evitar cues i reduir el temps d’espera en l’accés a les instal·lacions, tenint en compte la previsió de major afluència en aquestes jornades. L’única excepció serà el primer diumenge d’obertura, el 21 de juny, en el qual sí que es podran adquirir entrades d’accés immediat.

A més, pròximament, s’habilitarà també la venda anticipada online per a promoure l’adquisició de tiquets sense necessitat de fer cua.

Tal com ha anunciat en Tinent Alcalde Mora, els preus d’aquesta temporada es veuran reduïts al 50%. Els nens de 0 a 3 anys accediran gratis, els de 4 a 17 anys abonaran 0,92 €, els adults de divuit anys d’ara endavant abonaran 1,85 €, i els jubilats i pensionistes pagaran 0,55 €, acreditant la seua condició mitjançant document oficial.

A més, Mora ha detallat que “el personal de la instal·lació vigilarà i exigirà en tot moment el compliment de les normes ordinàries de la instal·lació, a més de les mesures extraordinàries relacionades amb la prevenció de la COVID-19, i es duran a terme operacions de neteja i desinfecció constants”.

Una altra de les mesures adoptades per l’Àrea d’Esports serà la custòdia de l’accés per part de la Policia Local de Paterna, que col·laborarà en les tasques de vigilància i seguretat.

Finalment, i atés que per motius d’higiene no estaran les habituals gandules de la piscina, es permetrà que els usuaris porten un màxim de dues cadires de platja o càmping per parcel·la ocupada.

La piscina d’estiu municipal, que romandrà oberta fins al 6 de setembre, serà sotmesa diàriament a estrictes controls de desinfecció i neteja per a permetre l’ús segur per part dels usuaris i usuàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 2 =