25n
25N
25N

Paterna obri una nova sala d'estudi que donarà servei a Mas del Rosari, Bovalar i La Coma

Les reserves es realitzaran per al període complet de l’horari d’obertura, per a extremar les mesures de prevenció de contagi per la COVID19

Paterna obri una nova sala d'estudi que donarà servei a Mas del Rosari, Bovalar i La Coma
26/11/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert aquesta setmana la nova sala d’estudi per a ajudar als joves residents en els barris de Mas del Rosari, Bovalar i La Coma a preparar els seus exàmens i treballs. Tal com ha explicat el regidor de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, “amb l’obertura d’aquest espai dotem als nostres joves d’un lloc apropiat per a concentrar-se i poder preparar en condicions òptimes tant exàmens com treballs”.

La nova sala d’estudi s’ha habilitat enfront de l’Agència de Lectura Municipal, al carrer Picanya, i estarà oberta de 15 a 20 hores de dilluns a divendres, encara que, tal com apuntava Jodar, “ampliarem l’horari en cas que hi haja una demanda major”.

Amb la finalitat de garantir la distància social i assegurar el compliment de mesures anti-covid, l’aforament de la sala s’ha reduït, les taules estan degudament separades entre si i cada lloc només pot ser ocupat per una mateixa persona durant tot el tram horari d’obertura. A més, els joves que accedisquen a la sala, hauran de fer-ho amb mascareta i es recomana l’ús freqüent de gel hidroalcohòlic.

Per a poder accedir a una d’aquestes taules d’estudi, és necessari reservar-la amb cita prèvia, telefonant al 96 305 35 23 o a través de la web municipal www.paterna.es .

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 15 =