25n
25N
25N

Paterna obri a l'agost el termini per a sol·licitar l'Abonament Anual Plus de transport d'FGV 2020-2021

Paterna obri a l'agost el termini per a sol·licitar l'Abonament Anual Plus de transport d'FGV 2020-2021
09/07/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha renovat un any més el conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a facilitar el bitllet de metre i els desplaçaments en aquest mitjà de transport públic a diferents col·lectius socials de la ciutat.

Gràcies a aquest acord, jubilats, pensionistes, persones amb diversitat funcional i membres de famílies nombroses i monoparentals de Paterna poden beneficiar-se de l’Abonament Plus Anual, la targeta de transport que permet als seus usuaris viatjar amb metro i tramvia sense límit de viatges i amb grans descomptes.

Tal com ha explicat la regidora de Mobilitat, Nuria Campos, “es tracta d’un abonament anual que permet viatges il·limitats en tota la xarxa d’FGV i del qual es beneficien cada any uns 400 veïns i veïnes”.

L’abonament tindrà vigència des de l’1 de desembre de 2020 fins al 30 de novembre de 2021 i el preu serà de 91,50 euros, més dos euros en cas de renovació i de quatre euros en cas que s’expedisca una nova targeta.

Els tràmits per a adquirir o renovar la targeta de l’Abonament Plus es podran realitzar, entre 1 d’agost i el 25 de setembre, telemàticament en seu electrònica http://sede.paterna.es o presencialment en les oficines d’Atenció I Informació al Ciutadà de l’Ajuntament. La reactivació de la targeta es realitzarà en qualsevol taquilla de la xarxa de FDGV a partir de l’1 de desembre de 2020.

A més, enguany, i a causa de la declaració de l’estat d’alarma, totes aquelles persones que han disposat de l’Abonament Plus durant l’exercici 2019-2020 poden sol·licitar la devolució de la part proporcional de l’import satisfet a causa de la impossibilitat d’usar el títol durant aquest període d’emergència.
També cal tenir en compte que aquest 2020 caduquen aquelles targetes emeses abans de 2016.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 12 =