caixa popular

Paterna renova el conveni amb FGV per a subvencionar l'Abonament Anual Plus

Paterna renova el conveni amb FGV per a subvencionar l'Abonament Anual Plus
31/07/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha renovat el conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a facilitar l’abonament plus anual a diferents col·lectius socials del municipi.

Per mitjà d’aquest acord, jubilats, pensionistes, discapacitats i membres de famílies nombroses, podran obtenir una targeta que els permetrà realitzar viatges il·limitats durant el seu any de vigència amb un cost de 91, 50 euros, a què se sumaren dos euros en cas de renovació i 4 euros en el cas que s’expedisca una nova targeta.

Tant si els beneficiaris estan interessats en una renovació com si desitgen una targeta nova, el termini per a presentar la sol·licitud finalitzarà el 30 de setembre.

La documentació, que podran trobar en la web municipal, www.paterna.es, haurà de presentar-se en les oficines d’informació al ciutadà de l’Ajuntament. Finalment la reactivació de la targeta per al nou període haurà de realitzar-se en qualsevol taquilla de la xarxa de FGV a partir de l’1 de desembre de 2017 i tindrà validesa fins al 30 de novembre de 2018.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − huit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats