25n
25N
25N

Paterna emplenarà més de 300 escocells amb cautxú continu i drenant per a millorar l'accessibilitat per als vianants

S’utilitzarà un material amb alta capacitat drenant que garanteix la filtració d’aigua i evita danys als arbres

Paterna emplenarà més de 300 escocells amb cautxú continu i drenant per a millorar l'accessibilitat per als vianants
30/05/2019 -

L’Ajuntament de Paterna procedirà a la instal·lació de paviment continu de cautxú i drenant en els escocells de 305 arbres de la localitat, amb l’objectiu de millorar la mobilitat i accessibilitat de vianants en les voreres més transitades del terme municipal.

Tal com ha explicat la regidora d’Infraestructures, Nuria Campos, “l’objectiu d’aquesta actuació és cobrir els escocells fins al mateix nivell de la vorera perquè no existisca un desnivell, eliminant les barreres físiques que limiten o redueixen el pas per als vianants per les vies públiques”.

Amb un pressupost de 150.000 euros, l’actuació contempla la retirada dels elements existents en els escocells per a posteriorment emplenar el terreny amb paviment continu de cautxú amb alta capacitat drenant.

A aqueix respecte la regidora ha destacat que “s’utilitzarà un material drenant certificat, que ha passat els assajos obligatorios para garantir la necessària filtració d’aigua que evite danys als arbres”.

A més, la regidora també ha subratllat que mitjançant la instal·lació d’aquest material flexible “no solament es millora l’accessibilitat als carrers del municipi sinó també la neteja, ja que evita que la brutícia s’acumule en els buits dels arbres o que cresca mala herba”.

En concret, s’actuarà en les c/Mestre Joan Magal Benzó, c/Major, c/Vicente Lerma, c/Crist de la Fe, c/Primer de Maig, c/Ausias March, c/Horts, c/Mestra Monforte, c/Conde Montornés i en la pz/Enginyer Castells.

Finalment, la regidora ha recordat que a la cobertura d’aquests més de 300 escocells se sumen una actuació anterior que va permetre emplenar els buits de més d’un centenar d’arbres de les principals voreres dels diferents barris de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

premios go valencia
ficcions 2019-2020