25n
25N
25N

Pastor critica que Puig destine 1,6 milions al passat quan "falten recursos per a afrontar el present"

Pastor critica que Puig destine 1,6 milions al passat quan "falten recursos per a afrontar el present"
14/02/2021 -

El portaveu de Transparència de Grup Parlamentari Popular (GPP), Fernando Pastor, ha denunciat hui que el Consell de Ximo Puig destine 1,6 milions al passat en un moment en el qual “falten recursos per a afrontar el present, per a evitar que tanquen empreses, per a frenar l’atur, per a fer costat als autònoms, a l’hostaleria, al Turisme i als sectors que pitjor l’estan passant”.

Pastor ha explicat que la Generalitat acaba de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana una convocatòria de 700.000 € en subvencions (2021-2022) destinats a actuacions sobre exhumació i identificació de víctimes desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura.

Una quantitat que se suma als 600.000 € destinats per a la realització d’un banc de proves d’ADN per part de Fisabio i 300.000 per a commemorar llocs de la memòria, la qual cosa suma un total d’1,6 milions d’euros en plena pandèmia.

Així, el portaveu de Transparència del PP ha assenyalat que “no sembla el més coherent ni el més assenyat” que en aquests moments “en els quals és evident que hi ha falta de recursos per a atendre les urgències i necessitats dels valencians, en els quals vivim falta de recursos sanitaris, tancaments d’empreses, desocupació, el Consell de Puig i Oltra gasten importants quantitats de diners en qüestions que poden esperar”.

Sobre aquest tema, el diputat ha afegit que “ningú entén que s’anteposen qüestions del passat a la necessitat d’un moment present tan dramàtic com el que estem vivint”.

Per a Pastor, “en uns moments en els quals les prioritats i l’atenció han de centrar-se en les necessitats sorgides del Covid19 i els problemes que pateixen les famílies valencianes no sembla el més oportú emprendre iniciatives d’aquest tipus”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − dos =