25n
25N
25N

El nou pas de Guillem de Castro dóna accés directe als Jardins de l'Antic Hospital

El nou pas de Guillem de Castro dóna accés directe als Jardins de l'Antic Hospital
10/02/2017 -

El tram de Guillem de Castro des del pas inferior d’Àngel Guimerà fins al carrer Cuenca ja compta amb una connexió de vianants entre els Jardins de l’Antic Hospital i l’altre costat de la calçada. El nou pas de vianants de Guillem de Castro, situat a l’altura del carrer Gandia i que dóna accés directe al MUVIM, acaba amb els quasi 270 metres de via urbana mancats d’encreuaments per als vianants.

No és l’únic que les obres de l’anell ciclista han inclòs. A principis del passat mes de gener es van instal·lar dos passos de vianants semaforitzats a l’altura del C.P. Cervantes. Un d’ells travessant el carrer Pare Manjón i l’altre travessant el mateix Guillem de Castro. Es va tractar, a més, de la resposta a una demanda formulada per part de l’Associació de Veïns del Botànic i d’aquest centre escolar.

TAMBÉ A COLÓN

Fa poc més d’una setmana que les obres de modificació de la cruïlla entre els carrers Colom, Sorní i Jorge Juan -integrades dins el projecte de l’Anell ciclista-, van finalitzar una de les actuacions principals. Es tracta de la substitució de l’antic pas de vianants per dos nous: un previ a la intersecció i un altre posterior. D’aquesta manera, i juntament amb la demolició de l’illa central -que no tenia l’espai suficient per als vianants detinguts davant del semàfor en roig-, així com l’ampliació de la vorera, es facilita la mobilitat de vianants i es crea un itinerari més segur, còmode i directe en una via tan transitada com és Colón.

Cal destacar que les obres de l’anell ciclista, no només creen una xarxa de circulació segura per a la bici, sinó que també estan millorant els itineraris dels vianants, tant en el que implica ampliar les voreres, com en la creació de nous passos de vianants .

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + tres =

museo prehistoria