25n
25N
25N

Els passejos podran ser en grup a partir de la fase 1

Sanitat flexibilitza els passejos i permetrà grups de fins a 10 persones en la fase 1 i de 15 en la fase 2

Els passejos podran ser en grup a partir de la fase 1
25/05/2020 -

El Ministeri de Sanitat ha decidit flexibilitzar els passejos en la fase 1. D’aquesta manera, a partir del dilluns, 25 de maig, i mentre dure l’estat d’alarma, a les comunitats autònomes que estiguen tant en la fase 1, com en la fase 2 del procés de desescalada estarà permés els passejos en grup. Així, s’acaba el límit de dos convivents o un adult amb un màxim de tres xiquets per als passejos.

A la Comunitat Valenciana, actualment en fase 1, es mantenen les franges horàries per als passejos i la pràctica d’esport com fins ara Això sí, la gran novetat és que es podrà passejar en grups de fins a 10 persones. Així mateix, l’obligació d’anar a soles per a fer esport a l’aire lliure també s’elimina, i es permetrà la pràctica d’esport en grup encara que mantenint la mateixa distància de seguretat que es recomanen en cada eixida.

La fase 2 també incorpora algunes modificacions d’aquestes mesures. De fet, a partir del 25 de maig, els passejos i la pràctica d’esport es podrà realitzar en grups de fins a 15 persones. A més, es flexibilitza les franges horàries per a les persones de fins a 70 anys, que podran passejar o fer esport a qualsevol hora, excepte de 10.00 a 12.00 i de 19.00 a 20.00 hores, que estaran restringides a les persones majors de 70 i a les persones més vulnerables a la Covid-19.

Finalment, encara que no s’ha especificat que es derogue els límits territorials d’1 quilòmetre per a passejar o fer esport dins del municipi, la veritat és que, des que s’entra en la fase 1 de la desescalada, els desplaçaments dins de la mateixa província estan permesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

caixaontinyent
ruta massamagrell