caixa popular

El Passeig Marítim acollirà un 37% més de parades de venda al públic

El Passeig Marítim acollirà un 37% més de parades de venda al públic
17/05/2017 -

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que ja s’han tramitat totes les autoritzacions per a la venda no sedentària per a la temporada estival en el Passeig Marítim de la Malva-rosa, “amb un resultat molt favorable per a totes les persones que han presentat sol·licitud”, ja que s’ha augmentat en un 37 per cent el nombre de parades respecte a l’any passat.

Així, si l’any passat van instal·lar-se un total de 76 parades de venda al públic, enguany la quantitat de venedors que podran posar parada arriba fins a la xifra de 104 llocs. De fet, l’Ajuntament estava disposat a oferir en total 107 espais per a col·locar parades.

És a dir que totes les persones que estan al corrent de les seues obligacions tributàries amb les administracions públiques han tingut autorització i, per tant, tindran cabuda en aquest espai durant els mesos estivals.

Des de la regidoria s’ha explicat que açò ha sigut possible gràcies al treball del servici municipal de comerç que ha constat en considerar a tots els venedors com a iguals, dotant-los a tots de les mateixes condicions i de metres per a instal·lar les parades. Així, “des d’un criteri de paritat i igualtat hem pogut incrementar considerablement les autoritzacions i donar una resposta positiva a 104 venedors”, ha dit Galiana.

Així, el barem de puntuacions només ha decidit l’ordre que determina la ubicació dins del passeig, sense excloure ningú. Tot el que ha presentat sol·licitud i ha complert els requisits de les bases han obtingut autorització. Fins i tot les persones que han obtingut zero punts han pogut instal·lar parada. El sorteig que s’ha celebrat hui ha decidit l’empat entre les persones que tenien la mateixa puntuació.

En els pròxims dies la regidoria publicarà al tauler el llistat resultant del sorteig i concedirà 5 dies perquè aporten la documentació i l’alta en la Seguretat Social. Si algú no l’aportara, se li exclourà de la resolució d’adjudicació, que s’ha de dictar una vegada comprovada la documentació. Està previst que abans de l’1 de juny les parades puguen començar la venda al públic.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris