caixa popular

El Passeig de l'Albereda, nova icona immobiliària de València

La venda de pisos i el preu mitjà de l’habitatge pugen un 68% i un 16%, respectivament, en els últims quatre anys

El Passeig de l'Albereda, nova icona immobiliària de València
29/11/2017 -

El Passeig de l’Albereda torna a posicionar-se com una de les zones immobiliàries de referència en la ciutat de València, especialment en el tram comprés entre els nombres 38 i 65. És la conclusió de l’estudi realitzat per la immobiliària Keller Williams CPI Gestió, després de revisar l’evolució del mercat en aquesta zona en el període 2013-2017.

Així, segons dades del Col·legi de Registradors de la Propietat, en els últims quatre anys, els habitatges venuts en aquesta primera línia del riu han tingut un increment en unitats venudes d’un 68% i els preus de tancament real d’aquests habitatges han registrat un increment del 16%. Respecte a la superfície mitjana dels habitatges és de 117,42 metres quadrats, aconseguint actualment un preu mitjà de 2.593 euros per metre quadrat.

Segons ha explicat la responsable de KW CPI Gestió, Pietat Villena, “invertir en l’Albereda és alguna cosa molt semblant a invertir en un pis en primera línia de platja. Per al seu propietari, un pis en primera línia és un xec al portador; mentre que en el cas del lloguer, un habitatge d’aquestes característiques es lloga en menys de 24 hores”.

El perfil del comprador, en un 87% dels casos, se situa en una franja d’edat d’entre els 35 i 45 anys; valencians; matrimoni amb 1 fill o més, que cerca un habitatge millor al qual mudar-se o bé perquè té més habitacions o bé perquè té més serveis per a tota la família, com són la piscina, zones de jocs infantils, recintes tancats, salons socials i zones verdes. Per aquest motiu, la superfície mitjana dels habitatges venuts és de 117,42 metres quadrats, ja que pot albergar tres dormitoris.

En un percentatge més xicotet, un 13%, són estrangers i/o valencians que compren per a invertir i després llogar. La seua franja d’edat supera els 45 anys.

D’altra banda, en el cas dels lloguers, el perfil de l’inquilí sol ser més jove i amb menys lligams familiars. El pis més demandat és el de dos dormitoris. “També sol ser el pis més desitjat per persones de més edat, que responen al perfil de divorciat que necessita tenir un segon dormitori per al cap de setmana que té la custòdia del seu fill”, explica Pietat Villena.

Els tres immobles favorits del públic són el residencial Torres de l’Albereda, la Torre de França i l’edifici Gulliver, ja que reuneixen les característiques més demandades actualment pel mercat immobiliari: vistes panoràmiques, terrasses, piscina, gimnàs, conserge les 24 hores i garatge en el mateix edifici. En el costat contrari se situa el tram final del Passeig de l’Albereda, és a dir, el més pròxim a les vies del tren, ja que la seua falta de soterrament, la proximitat del cementeri i la manca de serveis provoca que els compradors rebutgen els habitatges disponibles en la zona.

Sobre Keller Williams

Keller Williams és la franquícia immobiliària més gran del món per nombre d’agents, amb aproximadament 800 oficines i 155.000 agents associats en més d’una vintena de països per tot el món. La seua primera oficina es va obrir en 1983 a Austin (Texas-els Estats Units).

Actualment compta amb set oficines a Espanya: Marbella, Almeria, Sevilla, Estepona, Tenerife, Madrid i València. En aquesta última ciutat, Keller Williams CPI Gestió compta amb un equip de 50 agents immobiliaris i una cartera d’1.689 propietats en multiexclusiva, tant de venda com de lloguer.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats